‘lopen voor een goed doel’

Wie zijn wij

Het team van het ZR running team bestaat uit collega’s en contractors van Zeeland Refinery die in 2017 voor de vijfde keer de Roparun gaan lopen. De loop wordt in het Pinksterweekend van 3 t/m 5 juni 2017 gelopen van Parijs naar Rotterdam. De samenstelling van ons team is als volgt:
Lopers: Jules de Vries, Wim de Jonge, Gregory Declercq, Eugene Maniakhine, Jan Willem Meeuwse, Jan Schot, Chris Melse, Marc Brandes, Dominique Verlinde en Bert Doedel.
Fietsers, chauffeurs en navigators: Felix Piets, Gerrit Mendelts, Luuk Boezer, Ineke Wisse, Helma Meeuwse, Minouche Steenbrink, Jacques Schenk, Stan Depoortere.
Verzorgers en masseurs: Karin Schot, Jasmijn van Dieren, Jan Glerum.

Trainingen

De lopers trainen natuurlijk hard voor de loop. Naast de individuele training zullen de lopers en fietsers ook twee teamtrainingen lopen, een dagtraining van 100 km en een nachttraining van 60 km.

Sponsors

Intussen zijn we druk bezig om alle materialen en benodigdheden bij elkaar te krijgen. We hebben al een aantal enthousiaste sponsors gevonden die ons willen helpen met de benodigde zaken. Daarnaast zoeken we ook sponsors die een financiële bijdrage willen doen voor de goede doelen van Roparun.

Geld inzamelen met Zwaakse Weel loop

Om geld in te zamelen voor de goede doelen van Roparun organiseren wij onder andere een recreatieve loop in het natuurgebied de Zwaakse Weel bij Kwadendamme op zondag 23 april 2017, zie het programma van deze loop op deze site.

1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: