‘lopen voor een goed doel’

Wie zijn wij

Het team van het ZR running team bestaat uit collega’s en contractors van Zeeland Refinery die in 2016 voor de vierde keer de Roparun gaan lopen. De loop wordt in het Pinksterweekend van 14 t/m 16 mei 2016 gelopen van Parijs naar Rotterdam. De samenstelling van ons team is als volgt:
Lopers: Jules de Vries, Wim de Jonge, Gregory Declercq, Eugene Maniakhine, Jan Willem Meeuwse, Serge van Heiningen, Jan Schot, Bert Doedel.
Fietsers, chauffeurs en navigators: Edwin van Helsland, Terry Hilster, Piet van Aken, Helma Meeuwse, Minouche Steenbrink, Jacques Schenk, Dick Stroo, Stan Depoortere.
Verzorgers en masseurs: Astrid Peerdeman, Luuk Boezer, Karin Schot, Jasmijn van Dieren, Jasmin Halimovic.

Trainingen

De lopers zijn natuurlijk hard aan het trainen voor de loop. Naast de individuele training zullen de lopers en fietsers ook twee teamtrainingen lopen, een dagtraining van 100 km en een nachttraining van 60 km.

Sponsors

Intussen zijn we druk bezig om alle materialen en benodigdheden bij elkaar te krijgen. We hebben al een aantal enthousiaste sponsors gevonden die ons willen helpen met de benodigde zaken. Daarnaast zoeken we ook sponsors die een financiële bijdrage willen doen voor de goede doelen van Roparun.

Geld inzamelen met Zwaakse Weel loop

Om geld in te zamelen voor de goede doelen van Roparun organiseren wij onder andere een recreatieve loop in het natuurgebied de Zwaakse Weel bij Kwadendamme op zondag 24 april 2016, zie het programma van deze loop op deze site.

1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: