Roparun met succes gelopen

We hebben de Roparun van Parijs naar Rotterdam met succes gelopen. Op één loper na was het voor ons allemaal onze eerste Roparun. We vonden het een geweldige ervaring. Onze lopers hebben de loop binnen de geplande tijd van 11,8 km/uur gelopen en we zijn trots op dit prachtige resultaat.

We hebben met ons team een bedrag van ruim 17.000 euro ingezameld voor de goede doelen van Roparun. Wij bedanken hierbij alle sponsors en donateurs voor hun bijdrage. Ook bedanken we iedereen die ons geholpen heeft bij de voorbereiding van de loop.

Het was een onvergetelijke en indrukwekkende ervaring en we zijn blij dat we dit mooie bedrag bij konden dragen aan de goede doelen van Roparun voor mensen met kanker om ’leven toe te voegen aan de dagen, waar geen dagen meer toegevoegd kunnen worden aan het leven.’

U kunt de finish van het ZR running team op de Coolsingel in Rotterdam bekijken op de site van Roparun op de video van de finish van 13.30-17.00 uur. Tussen 8.55 en 11.40 minuten is het ZR running team één van de teams die binnenkomen.

Zie hieronder enkele foto’s van de loop van Parijs naar Rotterdam.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: